Retouren voorkomen!

  • Al onze meubels kun je op afspraak komen bekijken in onze loods. Wij raden aan als je twijfelt om dit dan ook te doen!
  • Daarnaast willen we je vragen voor je een aankoop doet goed te kijken naar de beschrijving en vintage conditie indeling van het product. Bij ieder product is een link naar de beschrijving van de vintage condities zoals Furnip die hanteert te vinden. Daarnaast zijn er altijd detailfoto’s gemaakt van de eventuele in het oog springende beschadigingen. Dat voorkomt teleurstellingen. 

Herroepingsrecht: 14 dagen termijn
Maar als je een meubel koopt in onze webshop zonder dit meubel eerst in het echt bekeken te hebben, dan heb je volgens Nederlandse wetgeving het recht om binnen 14 dagen na ontvangst het product te retourneren. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden. Dat kun je doen zonder opgave van redenen. Uiteraard zijn we wel benieuwd naar de reden!

Kosten van retour voor koper
Jij als koper betaalt de daadwerkelijke retourkosten en je krijgt hier geen vergoeding voor terug van Furnip. Dit betekent € 0,39 per kilometer voor de afstand tussen onze loods en jouw woning. De oorspronkelijke verzendkosten (flat-rate van 60 euro) zijn ook voor rekening van de koper en krijg je dus niet retour gestort. 

Terugbetalen aankoopbedrag
Het aankoopbedrag zal worden terugbetaald door Furnip zodra het product is geretourneerd en ontvangen is in de staat waarin het is verkocht. Mocht het product niet worden geretourneerd in de staat waarin het werd verkocht dan zullen restauratiekosten in rekening worden gebracht. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op items die in opdracht zijn aangepast, opnieuw gestoffeerd, gerestaureerd e.d.

Herroepingsformulier
Als je gebruik wil maken van je wettelijke herroepingsrecht, dan onderstaand formulier kopiëren, invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan:
Koepel District
Nassausingel 26
Loods 3
4811 DG
Breda

Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: omschrijving produkt en SKU-nummer (zie factuur) herroep.

  • Besteld op                
  • Naam:
  • Adres
  • Handtekening consument