Je bent geinteresseerd in een vintage masterpiece!
Hoe en wanneer kan dat bij jou in huis staan te pronken?

Bezorging: woonachtig in Nederland of Belgie. De opties! 

  • Ophalen in onze loods 
    We hebben er inmiddels twee, in Teteringen en Breda. Dat is maar een paar kilometer bij elkaar vandaan. Je bent welkom om het meubel zelf op te komen halen, dit kan op afspraak. Bij het ophalen kun je contant betalen of je betaalt vooraf middels bankoverschrijving/Ideal of je maakt terplekke het geld over met je mobiel.
  • Bezorgen door Furnip zelf of een transportbedrijf
    Vaste bezorgprijs oftewel een flat-rate van € 60,-. We bezorgen zelf indien mogelijk. Lukt dat niet dan werken we samen met verschillende betrouwbare transportbedrijven die jouw pronkstuk ook veilig afleveren. Alle meubels worden zeer goed verpakt voor hun reis naar jouw huis.


Levertijd 
De gemiddelde levertijd is 1 tot 3 weken. Heb je het sneller nodig of op een bepaalde datum? Neem dan contact op, dan komen we zeker tot op een oplossing. We nemen binnen twee werkdagen na het plaatsen van de bestelling contact met je op om  de bezorging af te stemmen.

Sterke man of vrouw noodzakelijk!
We bezorgen in principe op de begane grond en zetten het meubel natuurlijk graag even mee binnen. Maar de bezorger zal alleen zijn, dus er moet iemand thuis zijn die mee kan tillen! We doen dit om de bezorgkosten zo laag mogelijk te kunnen houden.

Bezorgen van een meubel wereldwijd? Yes dat kan! Dus woon je buiten Nederland of Belgie vraag dan een vrijblijvende offerte voor de bezorgkosten. Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op met een passende offerte van de bezorgkosten naar jouw plek op de wereld.

Pakketpost voor (hang)lampen binnen Nederland
Een (hang)lamp, die verpakt kan worden in een doos, maximale maat 100cm x 50cm x 50cm kun je op komen halen of kan met Post.nl worden verstuurd binnen Nederland. De kosten € 6,50. Deze optie wordt automatisch in online shop getoond.

Pakketpost voor (hang)lampen buiten Nederland
Ben je woonachtig buiten Nederland neem dan contact op zodat we je een offerte kunnen sturen voor de verzendkosten van het pakket.