Edgy living furnip

Furnip jaagt op mid-century Deens design.  Vintage masterpieces met karakter en een verhaal. Nieuwerwets, uitgesproken en origineel. Van alles vind je er dan ook maar één. Uitzonderlijk uniek dus. Happy snooping and shopping!

Oh, en wil je hulp of info? Drop a note.

Vind jouw vintage masterpiece

'Find your big pink elephant'

- Furnip -

Furnip quote midcentury design 

Mad for mid-century

Bij Furnip vind je vintage design meubilair uit de jaren 50, 60 en 70. Met de nadruk op Deens design. Mid-century Deens design is stijlvol, functioneel en bestand tegen tijd en gebruik. Het beste van alles dus. Strakke lijnen, vakmanschap, handwerk en natuurlijke materialen.

Nooit ‘zomaar mooi’ maar doordacht van begin tot eind. De magische formule voor meubilair om van te houden en je op uit leven. Eindeloos te combineren met modern, strak en zelfs industrieel design.

Lees er meer over

De Passie van Furnip

Alle Furnip meubels worden met liefde aangekocht, onderhouden en indien nodig opnieuw gestoffeerd. Elk stuk wordt zorgvuldig geselecteerd en bijna altijd hoogstpersoonlijk opgehaald. Uit pure passie.

  • Vintage

  • Elk mid-century masterpiece heeft zijn verhaal en je krijgt van ons altijd achtergrondinformatie over het design, designer, meubelfabriek en soms zelfs vorige eigenaren. Want met een verhaal, wordt een huis een thuis.
  • Interior4you

  • Met een mix van tijdloze designklassiekers, entry level design meubels, spraakmakende centerpieces en woonaccessoires biedt Furnip je de keuze ‘to go wild or keep it calm’. En allemaal naar hartenlust te combineren met een modern interieur.
  • Uniek

  • Bij Furnip mag het wat gewaagder. Uniek, mooi en praktisch. Daar houden we van bij Furnip. Feel the love? Tuur rond voor inspiratie. En wil je die pronkstukken aanraken, in het juiste licht bekijken? Dat snappen wij. Maak dan een afspraak. Just drop a note!

Shop jouw unieke add-on

Heb je specifieke wensen?

Nog niet gevonden wat je zoekt? Heb je iets in je hoofd maar kun je het nergens vinden? Zoek je iets specifieks van een bepaalde designer om je collectie compleet te maken?

Laat het ons weten. We gaan met plezier voor je op zoek, zonder dat je ergens aan vastzit.

Zoek met me mee