Palissander desk By Svend Age Madsen.. DE21012 €3,760.00 €3,760.00 1

Palissander desk furnip

By Svend Age Madsen

€3.760,00

Design bureau

Dit palissander bureau van Svend Age Madsen gemaakt door HP Hansen uit de jaren 60 zal elke high-end kantoorruimte voltooien. Dit elegante bureau heeft een gebogen groot blad met prachtige palissander houten nerf en een opstaande rand. De hoogte van het bureau met rand is 73,5 cm. Het bureau heeft vier lades aan elke kant met massief palissander verzonken trekgrepen, terwijl de achterkant een grote plank voor boeken en een afgesloten kast heeft. De bovenste twee lades zijn afsluitbaar en minder hoog (4 cm).

De lades en een achterkast hebben een werkend slot. Er worden in totaal 2 sleutels meegeleverd, die op alle sloten passen. Het bureau rust op vier massief houten poten die de bovenplaat dragen, waardoor het stuk een zwevend aspect krijgt.

Een vintage meubel!

We hebben het blad laten aflakken met een celluloselaksysteem dat een extra bescherming aan het blad toevoegt. Er zijn gebruiks- en tijdssporen op het onderstel en de ladeblokken, maar die zijn niet storend en geven karakter aan dit vrijstaand bureau. Kortom dit bureau is in een zeer goede vintage staat.

€3.760,00
Diepte > 73 cm
Breedte > 152 cm
Hoogte > 72 cm
Binnenmaat lade hoogte > 7 cm
Binnenmaat lade breedte > 30 cm
Binnenmaat lade diepte > 38 cm
Hoogte onder het bureau voor je benen > 64 cm
Breedte onder het bureau voor je benen > 55 cm
Meubelfabriek >
Designer >

Designer > Svend Age Madsen
Producent > HP Hansen
Periode > Jaren 60
Materiaal > Palissander
Vintage staat > Zeer goed